Snart kaster vi loss….

Den første sommeren vår sammen etter at vi møttes for 18 år siden, satt vi oppe en hel natt med verdenskartet og fant ut hvor ruten skulle gå når vi en gang skulle seile jorden rundt. Etter 17 år, studier, jobb og to barn fant vi igjen frem verdenskartet i september 2017. Vi konkluderte med at hvis vi skulle gjennomføre dette prosjektet, måtte det bli i 2018, før eldstemann ble for gammel til å ville henge med foreldre og lillesøster!

Vi leste et sted at planleggingsfasen til en jordomseiling er som å spille Stigespill… Når du endelig begynner å nærme deg målet ender man plutselig tilbake til start – og der har vi vært noen ganger i løpet av dette planleggingsåret. Det har vært utrolig gøy, slitsomt, frustrerende, spennende og ikke minst lærerikt å gjennomføre dette prosjektet bit for bit – og nå er vi nesten i mål! Det er en million ting som gjenstår før vi kan kaste loss, men de viktigste bitene er tross alt på plass – kjøpe båt og leie ut huset!

Det tøffeste blir å forlate familie og venner, men med lovnader om besøk underveis, sosiale medier, og fantastiske lærere og rektor som støtter prosjektet vårt, tror og håper vi at forholdene ligger til rette for noen uforglemmelige og lærerike år.

Planen er å dra fra Sverige i slutten av juli, med retur sommeren 2021!

6 kommentarer om “Snart kaster vi loss….”

 1. Wow! Ni gör helt rätt som tar
  tillfället i akt och gör denna ”livsresa”. Varifrån i sverige kastar ni loss i juli? Det vore ju fantastiskt att få vinks av er. Lycka till! Kram Sarah

  Liker

 2. Herlig!! Så fin historie 😍 Gleder oss til å følge denne fine bloggen – og til å treffe dere underveis, klem Monica

  Liker

 3. Fantastisk Hege Smith Heiberg!!!
  Vi er med på stigespillet! 😂 så 🤞for at kanskje…..!!! Kjempe lykke til! Gleder meg til å følge dere!!

  Liker

 4. Åhhhh, dette blir SÅ moro! Det er så imponerende at dere greier å sette planene ut i livet. Vi skal glede oss med dere i tre år; deretter skal vi være glade for å få dere hjem igjen i 2021.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s